IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ova internetska stranica prikuplja osobne podatke u sljedeće svrhe koristeći navedene servise.

Kontaktiranje korisnika

Obrasci

Ispunjavanjem kontaktnog obrasca ili obrasca narudžbe sa svojim podacima, korisnik ovlašćuje ovu aplikaciju da koristi dane podatke za odgovaranje na zahtjeve za informacijama, terminom narudžbe ili bilo koju drugu vrstu zahtjeva kako je navedeno u zaglavlju obrasca.

Obrađeni osobni podaci: adresa e -pošte, ime, prezime, telefonski broj, adresa, grad, županija, podaci o životinji i razlog za shiatsu tretman.

Hosting i pozadinska struktura

SiteGround Hosting

Ova internetska stranica nalazi se na EU serveru tvrtke SiteGround.

Svrha ove vrste usluge je pohranjivanje podataka i datoteka koji omogućuju pokretanje i distribuciju ove aplikacije, kao i pružanje gotove infrastrukture za pokretanje određenih značajki ili dijelova ove aplikacije. Neke od navedenih usluga, ako ih ima, mogu raditi putem zemljopisno raspoređenih poslužitelja, što otežava određivanje stvarne lokacije na kojoj se pohranjuju osobni podaci.

SiteGround Hosting usluga je hostinga koju pruža SiteGround Spain S.L.

Obrađeni osobni podaci: Tracker; Podaci o upotrebi; razne vrste podataka kako je navedeno u politici privatnosti usluge. Mjesto obrade: Španjolska/Nizozemska – Politika privatnosti.

Sadržaj vanjskih platformi

Ova vrsta usluge omogućuje vam pregled sadržaja koji se nalazi na vanjskim platformama izravno sa stranica ove aplikacije i interakciju s njima. Ova vrsta usluge može i dalje prikupljati podatke o internetskom prometu za stranice na kojima je usluga instalirana, čak i kada je korisnici ne koriste.

Google fontovi

Google fontovi usluga su vizualizacije fontova koju pruža Google LLC ili Google Ireland Limited, ovisno o lokaciji s koje se pristupa ovoj aplikaciji, što ovoj aplikaciji omogućuje uvrštavanje sadržaja ove vrste na svoje stranice.

Obrađeni osobni podaci: Podaci o upotrebi; razne vrste podataka kako je navedeno u politici privatnosti usluge.

Mjesto obrade: Sjedinjene Države – Politika privatnosti; Irska – Politika privatnosti.

Kontakt informacije

Vlasnica i upraviteljica podataka

Holivet
Zrinka Štritof

E-pošta: info@holivet.com.hr

Politika privatnosti

Vrste prikupljenih podataka

Među vrstama osobnih podataka koje ova aplikacija prikuplja sama ili putem trećih strana postoje: podaci o upotrebi, tracker; odgovori na pitanja, adresa e -pošte, ime, prezime, telefonski broj, adresa, grad, županija, podaci o životinji i razlog za shiatsu tretman. Potpuni detalji o svakoj vrsti prikupljenih osobnih podataka nalaze se u posebnim odjeljcima ove politike privatnosti ili posebnim tekstovima objašnjenja koji su prikazani prije prikupljanja podataka. Korisnik može slobodno dati osobne podatke ili, u slučaju podataka o upotrebi, automatski prikupiti prilikom korištenja ove aplikacije.

Osim ako nije drugačije naznačeno, svi Podaci koje traži ova Aplikacija su obvezni i nepružanje ovih podataka može onemogućiti ovoj aplikaciji pružanje svojih usluga. U slučajevima kada ova Aplikacija izričito navodi da neki Podaci nisu obvezni, Korisnici su slobodni ne priopćavati te Podatke bez posljedica po dostupnost ili funkcioniranje Usluge. Korisnici koji nisu sigurni koji su osobni podaci obvezni mogu se obratiti vlasniku.

Svako korištenje kolačića, ili drugih alata za praćenje, od strane ove aplikacije ili vlasnika usluga trećih strana koje koristi ova aplikacija služi u svrhu pružanja usluge koju zahtijeva korisnik, pored bilo koje druge svrhe opisane u ovom dokumentu i u politici kolačića, ako je dostupna.

Korisnici su odgovorni za sve osobne podatke trećih strana dobivene, objavljene ili podijeljene putem ove aplikacije i potvrđuju da imaju pristanak treće strane za davanje podataka vlasniku.

Način i mjesto obrade podataka

Metode obrade

Vlasnik poduzima odgovarajuće sigurnosne mjere kako bi spriječio neovlašteni pristup, otkrivanje, izmjenu ili neovlašteno uništavanje podataka. Obrada podataka provodi se pomoću računala i/ili alata s omogućenim informatičkim tehnologijama, slijedeći organizacijske procedure i načine koji su strogo povezani s naznačenim svrhama.

Osim vlasnika, u nekim slučajevima podaci mogu biti dostupni određenim vrstama odgovornih osoba, uključenih u rad ove aplikacije (administracija, prodaja, marketing, pravna pitanja, administracija sustava) ili vanjskim stranama (poput pružatelja tehničkih usluga, prijevoznike pošte, pružatelja usluga hostinga, IT tvrtke, komunikacijskih agencija) koje je po potrebi imenovao Vlasnik za obraditelje podataka. Ažurirani popis ovih strana može se zatražiti od Vlasnika u bilo kojem trenutku.

Pravna osnova obrade

Vlasnik može obrađivati ​​osobne podatke koji se odnose na korisnike ako se primjenjuje jedno od sljedećeg:

  • Korisnici su dali pristanak u jednu ili više posebnih svrha. Napomena: Prema nekim zakonima, Vlasniku se može dopustiti obrada osobnih podataka sve dok se korisnik ne usprotivi takvoj obradi („odustajanje“), bez potrebe za oslanjanjem na pristanak ili bilo koju od sljedećih pravnih osnova. To se, međutim, ne primjenjuje kad god je obrada osobnih podataka predmet europskog zakona o zaštiti podataka;

  • davanje podataka potrebno je za izvršavanje ugovora s korisnikom i/ili za sve njegove predugovorne obveze;

  • obrada je neophodna radi poštivanja zakonske obveze na koju podliježe Vlasnik;

  • obrada se odnosi na zadatak koji se provodi u javnom interesu ili u izvršavanju službenih ovlasti vlasnika;

  • obrada je neophodna u svrhu legitimnih interesa koje slijedi Vlasnik ili treća strana.

U svakom slučaju, Vlasnik će rado pomoći razjasniti posebnu pravnu osnovu koja se primjenjuje na obradu, a posebno je li pružanje Osobnih podataka zakonski ili ugovorni zahtjev ili je potreban za sklapanje ugovora.

Mjesto

Podaci se obrađuju u vlasnikovim uredima i na svim drugim mjestima gdje se nalaze strane uključene u obradu.

Ovisno o lokaciji korisnika, prijenos podataka može uključivati ​​prijenos podataka korisnika u zemlju koja nije njihova. Kako bi saznali više o mjestu obrade takvih prenesenih podataka, korisnici mogu provjeriti odjeljak koji sadrži pojedinosti o obradi osobnih podataka.

Korisnici također imaju pravo saznati o pravnoj osnovi prijenosa podataka u zemlju izvan Europske unije ili u bilo koju međunarodnu organizaciju na temelju međunarodnog javnog prava ili koju su osnovale dvije ili više zemalja, poput UN -a, te o poduzetim sigurnosnim mjerama od strane Vlasnika radi zaštite njihovih podataka.

Ako dođe do takvog prijenosa, korisnici mogu saznati više provjerom odgovarajućih odjeljaka ovog dokumenta ili se obratiti vlasniku koristeći podatke navedene u odjeljku za kontakt.

Vrijeme zadržavanja

Osobni se podaci obrađuju i pohranjuju onoliko dugo koliko to zahtijeva svrha u koju su prikupljeni. Stoga:

  • Osobni podaci prikupljeni u svrhe povezane s izvršavanjem ugovora između Vlasnika i Korisnika čuvat će se dok se takav ugovor u potpunosti ne izvrši.
  • Osobni podaci prikupljeni u svrhu legitimnih interesa Vlasnika čuvaju se onoliko koliko je potrebno za ispunjenje tih svrha. Korisnici mogu pronaći posebne informacije u vezi s legitimnim interesima koje slijedi Vlasnik u odgovarajućim odjeljcima ovog dokumenta ili kontaktiranjem Vlasnika.

Vlasniku se može dopustiti da zadrži osobne podatke dulje vrijeme kad god je Korisnik dao pristanak za takvu obradu, sve dok se taj pristanak ne povuče. Nadalje, Vlasnik može biti obvezan čuvati osobne podatke dulje vrijeme kad god je to potrebno radi izvršavanja zakonske obveze ili po nalogu tijela.

Nakon isteka razdoblja čuvanja, osobni se podaci brišu. Stoga se pravo pristupa, pravo na brisanje, pravo na ispravak i pravo na prijenos podataka ne mogu provesti nakon isteka roka čuvanja.

Svrha obrade

Podaci koji se tiču ​​korisnika prikupljaju se kako bi vlasniku omogućili pružanje usluge, pridržavanje svojih zakonskih obveza, odgovor na zahtjeve za provedbu, zaštitu njegovih prava i interesa (ili interesa svojih korisnika ili trećih strana), otkrivanje bilo kakve zlonamjerne ili prijevarne aktivnosti, kao i sljedeće: prikazivanje sadržaja s vanjskih platformi, hosting i pozadinska infrastruktura, i kontaktiranje korisnika.

Za posebne informacije o Osobnim podacima koji se koriste u svaku svrhu, Korisnik se može detaljno informirati na vrhu ove stranice.

O kolačićima

Ovaj dokument informira korisnike o tehnologijama koje ovoj aplikaciji pomažu u postizanju dolje opisanih svrha. Takve tehnologije omogućuju vlasniku pristup i pohranu informacija (na primjer korištenjem kolačića) ili korištenje resursa (na primjer pokretanjem skripte) na korisnikovom uređaju u interakciji s ovom aplikacijom.

Radi jednostavnosti, sve takve tehnologije definirane su kao “Trackeri” u ovom dokumentu – osim ako postoji razlog za razliku. Na primjer, iako se kolačići mogu koristiti i na web i na mobilnim preglednicima, bilo bi netočno govoriti o kolačićima u kontekstu mobilnih aplikacija jer su Tracker baziran na pregledniku. Iz tog razloga, unutar ovog dokumenta, izraz kolačići koristi se samo ako je posebno namijenjen za označavanje te vrste praćenja.

Neke svrhe u koje se Trackeri koriste također mogu zahtijevati pristanak korisnika. Kad god je dana suglasnost, ona se može slobodno povući u bilo koje vrijeme slijedeći upute navedene u ovom dokumentu. Ova aplikacija koristi Trackere kojima upravlja izravno Vlasnik (tzv. Tragači prve strane) i Trackere koji omogućuju usluge trećih strana (tzv. Tragači trećih strana).

Ako u ovom dokumentu nije drugačije navedeno, pružatelji usluga trećih strana mogu pristupiti Trackerima kojima upravljaju.

Periodi valjanosti i isteka kolačića i drugih sličnih alata za praćenje mogu se razlikovati ovisno o trajanju koje je postavio vlasnik ili odgovarajući davatelj usluga. Neki od njih istječu nakon prestanka korisnikove sesije pregledavanja. Uz ono što je navedeno u opisima svake od dolje navedenih kategorija, Korisnici mogu pronaći preciznije i ažurirane informacije u vezi sa specifikacijama za cijeli životni vijek, kao i sve druge relevantne informacije (kao što je prisutnost drugih Tragača) u povezanim pravilima privatnosti dotičnih pružateljima treće strane ili kontaktiranjem vlasnika.

Aktivnosti koje su nužne za rad ove aplikacije i isporuku usluge

Ova aplikacija koristi takozvane „tehničke“ kolačiće i druge slične alate za praćenje za obavljanje aktivnosti koje su nužne za rad ili isporuku usluge. Tragači trećih strana dolaze od:

Hosting i pozadinska struktura

SiteGround Hosting

Ova internetska stranica nalazi se na EU serveru tvrtke SiteGround.

Svrha ove vrste usluge je pohranjivanje podataka i datoteka koji omogućuju pokretanje i distribuciju ove aplikacije, kao i pružanje gotove infrastrukture za pokretanje određenih značajki ili dijelova ove aplikacije. Neke od dolje navedenih usluga, ako ih ima, mogu raditi putem zemljopisno raspoređenih poslužitelja, što otežava određivanje stvarne lokacije na kojoj se pohranjuju osobni podaci. SiteGround hosting (SiteGround Spain S.L.) SiteGround Hosting usluga je hostinga koju pruža SiteGround Spain S.L.

Obrađeni osobni podaci: Tracker; Podaci o upotrebi; razne vrste podataka kako je navedeno u politici privatnosti usluge. Mjesto obrade: Španjolska/Nizozemska – Politika privatnosti.

Kako upravljati preferencijama i dati ili povući pristanak

Postoje različiti načini upravljanja preferencijama u vezi s Trackerom te davanje i povlačenje pristanka, gdje je to relevantno: Korisnici mogu upravljati postavkama vezanim uz Trackere izravno u vlastitim postavkama uređaja, na primjer sprječavanjem upotrebe ili pohrane Trackera. Nadalje, kad god se upotreba Trackera temelji na pristanku, Korisnici mogu dati ili povući takvu privolu postavljanjem svojih preferencija u obavijesti o kolačićima ili odgovarajućim ažuriranjem tih preferencija putem odgovarajućeg widgeta za postavke pristanka, ako je dostupan. Također je moguće, putem odgovarajućih značajki preglednika ili uređaja, izbrisati prethodno pohranjene Trackere, uključujući i one koji se koriste za pamćenje prvotnog pristanka korisnika. Ostali alati za praćenje u lokalnoj memoriji preglednika mogu se izbrisati brisanjem povijesti pregledavanja. S obzirom na bilo koje praćenje trećih strana, korisnici mogu upravljati svojim željama i povući privolu putem povezane veze za isključivanje (ako je navedena), koristeći sredstva navedena u pravilima privatnosti treće strane ili kontaktirajući treću stranu.

Lociranje postavki za praćenje

Korisnici mogu, na primjer, pronaći informacije o upravljanju kolačićima u najčešće korištenim preglednicima na sljedećim adresama:

Korisnici mogu upravljati i određenim kategorijama alata za praćenje koji se koriste u mobilnim aplikacijama isključivanjem putem odgovarajućih postavki uređaja, poput postavki oglašavanja uređaja za mobilne uređaje ili općenito postavki praćenja (korisnici mogu otvoriti postavke uređaja, pregledati i potražiti relevantne postavke).

Vlasnica i voditeljica obrade podataka

Holivet
Zrinka Štritof

E-pošta: info@holivet.com.hr

Budući da Vlasnik ne može u potpunosti kontrolirati korištenje alata za praćenje trećih strana putem ove aplikacije, bilo koje posebno upućivanje na alate za praćenje trećih strana smatra se indikativnim. Kako bi dobili potpune informacije, od korisnika se traži da pogledaju pravila o privatnosti odgovarajućih usluga trećih strana navedenih u ovom dokumentu.

S obzirom na objektivnu složenost tehnologije praćenja, korisnici se potiču da se obrate vlasniku ako žele primiti dodatne informacije o upotrebi takvih tehnologija u ovoj aplikaciji.

Definicije i pravne reference

Osobni podaci (ili podaci)

Bilo koji podatak koji izravno, neizravno ili u vezi s drugim podacima (uključujući osobni identifikacijski broj) omogućuje identifikaciju ili identifikaciju fizičke osobe.

Podaci o upotrebi

Podaci koji se automatski prikupljaju putem ove aplikacije (ili usluga trećih strana zaposlenih u ovoj aplikaciji), što može uključivati: IP adrese ili nazive domena računala koja koriste korisnici koji koriste ovu aplikaciju, URL adrese (jedinstveni identifikator resursa), vrijeme zahtjeva, način na koji se zahtjev šalje poslužitelju, veličina datoteke primljene u odgovoru, brojčani kôd koji označava status odgovora poslužitelja (uspješan ishod, greška itd.), zemlja podrijetla, značajke preglednika i operacijskog sustava koje koristi korisnik, različite pojedinosti o vremenu po posjetu (npr. vrijeme provedeno na svakoj stranici u aplikaciji) i pojedinosti o putu koji slijedi unutar aplikacije s posebnim osvrtom na redoslijed posjećene stranice i druge parametre o operativnom sustavu uređaja i/ili korisničkom IT okruženju.

Korisnik

Pojedinac koji koristi ovu aplikaciju koji se, ako nije drugačije naznačeno, podudara sa subjektom podataka.

Predmet podataka

Fizička osoba na koju se odnose osobni podaci.

Obraditelj podataka (ili nadzornik podataka)

Fizička ili pravna osoba, javno tijelo, agencija ili drugo tijelo koje obrađuje osobne podatke u ime voditelja obrade, kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Kontrolor podataka (ili vlasnik)

Fizička ili pravna osoba, javno tijelo, agencija ili drugo tijelo koje, samostalno ili zajedno s drugima, određuje svrhe i načine obrade osobnih podataka, uključujući sigurnosne mjere u vezi s radom i upotrebom ove aplikacije. Voditelj obrade podataka, osim ako nije drugačije naznačeno, vlasnik je ove aplikacije.

Ova aplikacija

Način na koji se prikupljaju i obrađuju osobni podaci korisnika.

Servis

Usluga koju pruža ova aplikacija kako je opisano u relativnim uvjetima (ako je dostupna) i na ovoj internetskoj stranici/aplikaciji.

Europska unija (ili EU)

Osim ako nije drugačije navedeno, sve reference u ovom dokumentu na Europsku uniju uključuju sve sadašnje države članice na Europsku uniju i Europski gospodarski prostor.

Kolačić

Kolačići su alati za praćenje koji se sastoje od malih skupova podataka pohranjenih u pregledniku korisnika.

Tracker

Tracker označava bilo koju tehnologiju – npr. Kolačiće, jedinstvene identifikatore, web svjetionike, ugrađene skripte, e-oznake i otiske prstiju, koji omogućuju praćenje korisnika, na primjer pristupom ili pohranjivanjem podataka na korisnikovom uređaju.


Pravna informacija

Ova izjava o privatnosti pripremljena je na temelju odredbi više zakona, uključujući čl. 13/14 Uredbe (EU) 2016/679 (Opća uredba o zaštiti podataka).

Ova se politika privatnosti i kolačića odnosi samo na ovu aplikaciju, ako nije drugačije navedeno u ovom dokumentu.